Tájékoztató

  • Közzétéve: 5 March 2021
  • Által: administrator

 A KORONAVÍRUS JÁRVÁNNYAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

TISZTELT SZÜLŐK!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel tájékoztatjuk önöket az itt felsorolt, iskolánkra vonatkozó tudnivalókról, a további teendőkről.

A tanulók órarend szerint digitálisan vagy on-line módon tanulnak ebben az időszakban, tehát minden tanulónak az iskolai munkájával kell foglalkozni a tanórák alatt, a tanítók, illetve a szaktanárok útmutatásai szerint.

A gyermekeik számára a tanórákra és szakkörökre, valamint a fejlesztésekre, logopédiára, gyógytornára, hittanra vonatkozó feladataikat a KRÉTA rendszerben találják meg. Ha a KRÉTÁBAN nem elérhető a kapcsolat, akkor más alkalmazásokat kell igénybe venni: MASSANGER, FACEBOOK, …

Családsegítőnktől az online oktatás során is segítséget tudunk kérni, ha arra szükség van.

A rajz, technika, testnevelés stb. felszereléseiket a tanulók a mai nap folyamán hazaviszik azért, hogy otthon elvégezzék kiadott feladataikat.

Ha informatikai eszközzel nem rendelkezik a család, akkor korlátozott számban igényelhető az iskola intézményvezetőjénél, rendszergazdájánál abban az esetben, ha van internet hozzáférésük. A gépek csak március 08-án vehetők át - délelőtt folyamán.

Március 08-tól április 6-ig terjedő időszakban hétköznapokon az ebéd elvihető az étteremből - igények alapján, ugyanazokkal a fizetési feltételekkel, mint eddig. Áprilisban kell kifizetni iskolatitkárunknál. Az étkezési szándékot március 08-án reggel 8:00 óráig kell jelezni erre a három hétre vonatkozóan.

Iskolalátogatási igazolás a délelőtti órákban kérhető iskolatitkárunknál.

Közvetlen e-mail címet aktivizálnak osztályfőnökeink. Ha jelszó probléma van a KRÉTÁVAL kapcsolatban, abban is segítséget tudunk nyújtani telefonon.

Eredményes munkát és jó egészséget kívánunk!

Torony, 2021.03.05.

Fülöp István

intézményvezető